Your Cart

GIULIO - Marca Inreg. la OSIM © 1992-2023

cum se intretine o pereche de ghete dama

Cum se intretine o pereche de ghete dama

Felicitari pentru ca ati ales sa purtati ghete dama din piele naturala iarna aceasta ! Stim cat de important este sa va bucurati de ele cat mai mult timp. Tocmai din acest motiv avem grija sa le facem cat se poate de rezistente, folosind numai materie prima de calitate. In acest articol vrem sa va ajutam cu cateva sfaturi despre cum se intretine o pereche de ghete dama.

Tot ce trebuie sa stiti despre cum se intretine o pereche de ghete dama

Dupa o zi lunga de birou e foarte probabil sa nu mai aveti starea necesara de a face multe activitati care chiar trebuiesc facute insa ideal ar fi sa curatati macar de praf ghetele. Daca aveti si o pereche de sanuri potrivite, ar ajuta si mai mult sa le folositi pentru a pastra incaltarile cat mai aspectuoase.

Pentru a crea conditii igienice de purtare dar si pentru a creste durata de folosire, va recomandam sa purtati alternativ mai multe perechi in decursul unei saptamani.

Ce lucruri NU trebuie sa faceti

In cazul in care va prinde ploaia sau circulati cu ele prin zapada este foarte important sa nu le puneti la uscat pe calorifer, in dreptul flacarii de la aragaz sau in contact direct cu orice sursa de caldura. Ele daca sunt umede trebuie sa se usuce neaparat lent. Caldura inmoaie solutia ce tine talpa lipita si din aceasta cauza trebuie evitat contactul direct cu sursa de caldura.

De asemenea va recomandam sa aveti grija sa nu calcati in balti cu motorina sau uleiuri. Talpa trebuie ferita de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Daca e posibil incercati sa evitati sa calcati pe obiecte metalice ascutite sau resturi de sticla.

Cel mai grav lucru pe care nu trebuie sa il faceti este sa spalati ghetele in masina de spalat.

Cum e mai bine sa le curatati

Pentru curatarea de praf a ghetelor (mai putin cele din piele intoarsa) va recomandam sa folositi o carpa moale. Pentru urme de grasimi sau alte impuritati puteti inmuia carpa intr-o solutie de 1-2% de apa cu detergent.

In cazul ghetelor din piele intoarsa va recomandam sa folositi o perie de curatat speciala.

Speram ca va ajuta toate sfaturile noastre despre cum se intretine o pereche de ghete dama.

Sa le purtati fericite si sanatoase ! 🙂