GIULIO - Marca Inreg. la OSIM © 1992-2023

om zapada giulio

Noi modele de ghete dama piele in colectia de iarna

Va multumim frumos pentru toate gandurile frumoase pe care ni le-ati trimis iarna aceasta. Feedback-ul dumneavoastra ne ajuta foarte mult sa imbunatatim serviciile si produsele noastre.

Asa cum am promis, colectia de ghete dama piele  a fost actualizata cu noi modele. S-ar putea sa mai apara pana la finalul acestui an eventuale variatii de culoare de piele pe noile modele insa alte modele noi vom publica abia in toamna lui 2018 odata cu lansarea viitoarei colectii de iarna.

Programul livrarilor comenzilor in sarbatorile de iarna

Urmeaza o perioada foarte aglomerata atat pentru echipa noastra cat si pentru curieri. Fiind o perioada in care se fac multe cumparaturi online este posibil sa apara mici intarzieri in livrarea coletelor motiv pentru care va rugam frumos sa va plasati comenzile luand in considerare aglomeratia pe care o vor avea curierii.

De asemenea este bine sa stiti ca zilele libere (si nebancare) sunt:

  • 25 decembrie 2017 (LUNI)
  • 26 decembrie 2017 (MARTI)
  • 01 ianuarie 2018 (LUNI)
  • 02 ianuarie 2018 (MARTI)

Coletele preluate de la fabrica noastra în data de 22 decembrie 2017 (vineri) se vor livra în data de 27 decembrie 2017 (miercuri) iar cele preluate în data de 29 decembrie 2017 (vineri) se vor livra în data de 03 ianuarie 2018 (miercuri).

Mai multe informatii despre livrarea coletelor gasiti aici.

Intreaga echipa Giulio va ureaza sarbatori fericite, multa sanatate si un an nou excelent !