Pantofi Eleganti cu toc

Pantofi eleganti cu toc piele naturala naturala fabricati in Romania din 1992 pe diverse culori. Marimile disponibile pentru stiletto 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, toc subtire si calapod foarte comod.

Toate comenzile online beneficiaza de schimbarea gratuita a marimii sau de returnare.
Orice produs din orice motiv se poate returna conform termenilor de returnare a produselor.

Pantofi eleganti cu toc piele naturala produse in Romania

GIULIO concepe si fabrica incaltaminte folosind piele naturala inca din 1992. Pantofi Stiletto dama sunt fabricate la standarde italiene pentru a fi cat mai stabile si comode.

Cizmari de la Giulio sunt romani, ce au o vasta experienta in manufacturarea incaltamintei inca de dinainte de 1990. Formarea lor s-a facut in fabricile din Bucuresti care produceau incaltaminte de export pentru marile branduri mondiale.

Materia prima din care confectionam pantofi stiletto dama si cea mai mare parte a componentelor acestora sunt importate direct fabrici italiene cunoscute pentru calitatea si durabilitatea .

Produsele GIULIO respecta absolut toate standardele si tehnicile italienesti de fabricare, fiind intotdeauna verificate cu mare atentie de echipa de control al calitatii inainte de a fi livrate clientilor care au comandat online.

Show Filters

Afișez toate cele 35 de rezultate

Afișez toate cele 35 de rezultate