GIULIO - Marca Inreg. la OSIM © 1992-2023

Politica de Confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul PantofiGiulio.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ul www.PantofiGiulio.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate a firmei de curierat ce va livreaza comanda gasiti aici.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI COOKIES

  • 1. DISPOZIȚII GENERALE
   • 1.1. Prezenta politică de confidenţialitate a Magazinului Online, și a Aplicației (în continuare: „Politica”) are caracter informativ, ceea ce înseamnă că nu reprezintă sursă de obligaţii pentru Beneficiarii sau Clienţii Magazinului Online și a Aplicație.
   • 1.2. Datele personale ale Clientului sunt prelucrate în conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice și Legea 356/2002 privind comerțul electronic; (în continuare: „Date personale”);
   • 1.3. Administratorul manifestă atenţie deosebită pentru a proteja interesele persoanei vizate şi asigură în mod special că datele colectate de el sunt prelucrate în conformitate cu legea; colectate în scopuri specificate, legale şi nu sunt supuse prelucrării ulterioare, incompatibilă cu aceste scopuri; în esenţă corecte şi adecvate cu scopurile pentru care sunt prelucrate și stocate într-o formă care să permită identificarea persoanelor vizate, nu mai mult decât este necesar pentru a atinge scopul prelucrării.
   • 1.4. Așa cum este specificat la început, conștient de importanța vieții private a clienților, Administratorul protejează nu numai utilizatorii de Internet care vizitează Magazinul Online, ci și Clienții care doresc să-și pună la dispoziția Administratorului datele lor personale folosind alte canale de comunicare, printre care:
    • a. site-ul https://www.facebook.com și orice alte pagini web marcate sau co-marcate cu marca Facebook (inclusiv subdomenii, versiuni internaționale, widget-uri și versiuni pentru telefoane mobile) ale căror principii de funcționare sunt reglementate de reglementările puse la dispoziție, la https://www.facebook.com/legal/terms, furnizate de Facebook Inc., respectiv. sau Facebook Ireland Limited (în continuare: „Facebook Service”), inclusiv prin intermediul: funcției Facebook Lead Ads proiectată pentru a direcționa marketingul direct al propriilor produse sau servicii Administratorului. Politica de confidențialitate și utilizarea Datelor personale de către Facebook sunt disponibile la adresa https://www.facebook.com/policy.php. Administratorul nu are influență asupra conținutului regulamentului legal al site-ului Facebook, inclusiv al datele personale.
    • b. aplicații care permit Administratorului să desfășoare campanii publicitare în cadrul serviciului Facebook, inclusiv concursuri.
    • c.Aplicația
  • 2. SCOPUL, DOMENIUL DE COLECTARE A DATELOR ȘI DESTINATARII DATELOR
   • 2.1. Orice scop, domeniu precum şi destinatarii datelor prelucrate de Administrator rezultă ca urmare a acțiunilor întreprinse de către Client în cadrul Magazinului Online sau în cadrul altor canale de comunicare. De exemplu, în cazul în care Clientul în timp ce plasează Comanda alege ridicarea personală în locul expedierii prin curier, atunci Datele lui Personale vor fi prelucrate în scopul încheierii şi realizării Contractului de Vânzare, dar nu vor fi puse la dispoziția operatorului de transport din subordinea Administratorului.
   • 2.2. Scopurile posibile de colectare a datelor personale ale Clienților de către Administrator:
    • a. încheierea şi realizarea Contractului de Vânzare sau a Contractului de Prestare a Serviciilor (de ex. Contul)
    • b. marketing direct al produselor proprii sau a serviciilor Administratorului.
    • c. desfășurarea concursului, în special selectarea câștigătorilor câștigătorilor precum și realizarea premiilor.
   • 2.3. În celelalte (alte) scopuri, Datele Personale ale Clientului pot fi prelucrate în baza acordurilor exprimate în mod liber și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
   • 2.4. Posibili destinatari de date personale ale Clienţilor:
    • a. în cazul Clientului care beneficiază, în Magazinul Online, de modalitatea de livrare prin expediere poştală sau expediere prin curier, Administratorul pune Datele colectate ale Clientului, la dispoziția transportatorului sau a intermediarului ales, care realizează expedierea la solicitarea Administratorului.
    • b. in cazul Clientului care prin intermediul Magazinului Online utilizează plata electronică sau plata cu cardul, Administratorul pune la dispoziție Datele Personale colectate ale Clientului entității desemnate să opereze plăţile de mai sus în Magazinul Online.
   • 2.5. Administratorul poate procesa următoarele Date Personale ale Clienţilor:
    • a. numele şi prenumele; adresa de e-mail; numărul de telefon de contact; adresa de livrare (strada, număr, numărul locuinţei, codul poştal, localitatea, ţara), adresa de domiciliu / de serviciu / adresa sediului (dacă este alta decât adresa de livrare), nr de cont bancar. În cazul Beneficiarilor sau Clienţilor non-consumatori Administratorul poate procesa suplimentar denumirea firmei şi codul de identificare fiscală (CIF) al Clientului.
    • b. prin completarea datelor din formularul Facebook Lead Ads, Utilizatorul va furniza Administratorului de fiecare dată, date personale indicate în formular, care pot conține în special: numele,prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.
    • c. prin completarea datelor cuprinse în formularele de aplicație, care permit Administratorului să efectueze campanii / concursuri publicitare prin intermediul site-ului Facebook, utilizatorul trebuie să furnizeze administratorului de fiecare dată date personale indicate în formular, care pot conține în special: numele,prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, mărimea pantofului.
   • 2.6. Furnizarea Datelor Personale de către Client este voluntară, dar necesară pentru încheierea și realizarea Contractului de Vânzare, de asemenea pentru decontarea acestuia.
   • 2.7. Furnizarea datelor cu caracter personal poate fi indispensabilă pentru încheierea și realizarea Contractului de Prestări Servicii. Orice domeniul de aplicare a datelor necesare pentru încheierea unui acord este indicat anterior pe site-ul Magazinul Online și în cadrul altor canale de comunicare cu clientul sau în Regulamentul Magazinului Online.
   • 2.8. La baza prelucrării Datelor Personale ale Clientului stă necesitatea realizării contractului, al cărui parte este, sau luarea de măsuri la cererea acestuia, înainte de încheierea acordului. În cazul prelucrării datelor în scop de marketing direct al produselor proprii sau serviciilor Administratorului, baza unei astfel de prelucrări o constituie îndeplinirea scopurilor justificate legal de către Administrator (în conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice – se consideră scopuri justificate legal, în special marketingul direct al produselor proprii sau serviciilor Administratorului).
   • 2.9. Administratorul poate procesa, de asemenea, informații despre preferințele clientului care pot avea ocazional natura datelor personale și pot fi furnizate Administratorului de către Client volunatr, în special prin intermediul funcționalității Aplicației, inclusiv prin limitarea produselor afișate la o anumită dimensiune (de exemplu dimensiunea pantofului) sau categorii concrete (de ex. Produse pentru bărbați / femei / copii).
   • 2.10. Pentru a activa funcționalitatea Aplicației care constă în Scanarea și stocărea codurilor de bare ale produselor, salvarea informațiilor care permit funcționarea Aplicației în modul off-line, Administratorul poate obține cu acordul Clientului, accesul la următoarele zone ale dispozitivului mobil al Clientului:
    • a. aparatul foto;
    • b. memoria dispozitivului.
  • 3. DREPTUL VERIFICĂRII, ACCESULUI LA CONŢINUTUL PROPRIILOR DATE PERSONALE ŞI CORECTAREA ACESTORA
   • 3.1. Clientul are dreptul accesului la conţinutul datelor sale şi posibilitatea corectării acestora.
   • 3.2. Fiecare persoană are dreptul de a se folosi de prevederile Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, în special dreptul de a avea acces la propriile Date Personale, dreptul de a solicita actualizarea acestora, corectarea și ștergerea, de asemenea dreptul de a nu fi de acord cu cazurile menționate de această lege.
  • 4. INFORMAȚII COMERCIALE
   • 4.1. Administratorul deține posibilitatea tehnică de a comunica cu Clientul la distanță (de ex. mesaj e-mail).
   • 4.2. Informațiile comerciale legate de activitatea comercială prestată de către Administratorul sau a entităților cu care acesta colaborează pot fi trimise exclusiv corespunzător cu acordul oferit de Client, în scopul realizării contractului cu privire la realizarea serviciului de Newsletter.
   • 4.3. Pentru realizarea contractului privind realizarea serviciului de Newsletter, Datele Personale pot fi prelucrate și în scopuri de marketing de produse sau servicii, ale entităților cu care colaborează Administratorul.
  • 5. FIȘIERE COOKIES
      • 5.1. În cadrul Magazinului Online este utilizată tehnologia care stochează și obține acces la informațiile de pe calculator sau alt aparat al Clientului, conectat la rețea (în special cu utilizarea fișierelor cookies), cu scopul de a asigura Clientului confortul maxim în timpul folosirii Magazinului Online, inclusiv în scopuri statistice și pentru adaptarea la preferințele Clientului a conținutului publicitar prezentat, inclusiv a partenerilor și agențiilor publicitare ale Administratorului. În timpul vizitei Clientului cadrul Magazinului Online și în cadrul Aplicației, pot fi stocate automat date privind vizita, sub forma denumirii domeniului paginii de internet, de pe care Clientul a fost redirecționat pe site-ul Magazinului Online, tipul motorului de căutare, tipul sistemului de operare, adresa IP, identificatorul Clientului alte informații transmise prin protocolul http. Suplimentar Administratorul poate prelucra date de exploatare sau informații cu privire la localizarea aparatului, cu ajutorul căruia este posibil accesul la Magazinului Online.
      • 5.2. Fișierul cookie – date text nu foarte mari, trimise de către server și salvate de către aparatul terminal al Clientului (de obicei pe hard disk-ul calculatorului sau pe dispozitivul mobil). Pe acest drive se stochează informații, de care Magazinul Online poate avea nevoie pentru a se adapta la modalitatea de utilizare a acestuia de către Client și pentru a colecta date statistice privind Magazinului Online și a Aplicației, de ex. date cu privire la paginile care au fost accesate, elementele descărcate și datele legate de denumirea domeniului furnizorului de internet sau țara de origine a vizitatorului, nestocând în principiu informații care permit identificarea Clientului, chiar dacă aceste informații uneori pot avea caracter de Date Personale, prin aceste date se atribuie anumite comportamente utilizatorului respectiv. Tehnologia care stochează și primește acceptul la indentificarea ID-ul clientului, permite funcționarea Aplicației în modul offline precum și salvează preferințelor clientului nelogat. Aplicația stochează ID-ul clientului curent până în momentul logării clientul în Aplicație, modificările ferestrei Aplicației în Magazinul Online funcționând în altă țară sau dezinstalarea (ștergerea) Aplicația de pe dispozitivul mobil.
      • Fișiere cookies utilizate în cadrul Magazinului Online deservesc în special adaptării conținutului paginilor la preferințele Clientului precum și creșterii utilității și personalizării conținutului site-urilor.
      • 5.3. Fișierele cookies utilizate în cadrul Magazinului Online nu sunt dăunătoare nici pentru Client, nici pentru calculator/aparatul terminal folosit de Client, de aceea recomandăm să nu fie dezactivate în cadrul motorului de căutare. În cadrul Magazinului Online sunt utilizate două tipuri de fișiere cookies: de sesiune, care rămân pe calculator sau dispozitivul mobil al utilizatorului până la deconectarea de pe pagina de internet sau închiderea programului (motorului de căutare) și fixe, care rămân în terminalul utilizatorului pe perioada stabilită în parametrii fișierelor cookies sau până la momentul ștergerii manuale a acestora de către utilizator.
      • 5.4. Mai multe informații legate de fișierele cookies utilizate de Google Analytics – element utilizat de către Magazinul Online pentru analizarea statisticilor site-urilor (printre altele, rapoarte de date demografice și preferințe) sunt disponibile în Politica de Confidențialitate Google Analytics..
      • 5.5. Clientul poate modifica modalitatea de utilizare a fișierelor cookies prin motorul de căutare sau Aplicației, poate bloca sau șterge fișierele care provin din cadrul Magazinului Online (și de pe alte pagini de internet). În acest sens trebuie modificate setările motorului de căutare sau a Aplicației. Modalitatea de ștergere diferă în funcție de browser-ul folosit. Informațiile despre modalitatea de ștergere a fișierelor cookies ar trebui să fie disponibile cel mai probabil la secțiunea „Ajutor”, a browser-ului ales.
      • 5.6. De exemplu la browser-ul Internet Explorer fișierele cookies pot fi modificate de la nivelul: Tools → Internet options → Privacy; la browser-ul Mozilla Firefox: Tools → Options → Privacy; la browser-ul Google Chrome: Settings → Advanced Settings → Privacy → Contents settings → Cookies. Modalitățile de acces pot fi diferite în funcție de versiunea motorului de căutare folosit.
      • 5.7. Informațiile detaliate cu privire la administrarea fișierelor cookies pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv mobil se pot găsi în instrucțiunile de utilizare a aparatului respectiv sau terminalul mobil.
      • 5.8. Limitarea folosirii fișierelor cookies pe un apart anume nu permite sau îngreunează în mod evident utilizarea Magazinului Online, de exemplu duce la imposibilitatea menținerii sesiunii de logare.
     • 6. 6. CONTACTUL CU ADMINISTRATORUL
      • 6.1. În orice moment Clientul are posibilitatea de a contacta direct Administratorul prin trimiterea unui mesaj adecvat în scris sau prin intermediul poștei electronice pe adresa Administratorului, menționată la începutul Politicii sau prin contact telefonic la numărul de telefon indicat la începutul Politicii sau prin intermediul Pagini de Facebook.
      • 6.2. Administratorul stochează corespondența cu Clientul în scopuri statistice, precum și în scopul unei reacții cât mai rapide și cât mai bune la solicitările apărute, de asemenea pentru soluționarea unor reclamații și pentru luarea de măsuri în baza unor eventuale solicitări cu privire la intervenții administrative în Contul indicat. Adresele și datele colectate în acest mod nu vor fi utilizate pentru a comunica cu Clientul în alte scopuri decât realizarea cererii.
      • 6.3. În cazul în care Clientul ne contactează pentru a realiza diferite aspecte (de ex. pentru a depune o reclamație) prin intermediul formularului, Administratorul se poate adresa către Client cu solicitarea de transmitere a datelor, inclusiv a celor personale, de ex. prenume, nume, adresă e-mail, etc, în scopul confirmării identității Clientului și permiterii contactului ulterior în cazul respectiv. Cele de mai sus au legătură cu aceleași date, inclusiv cele personale, care anterior au fost transmise de către Client și pentru care Clientul și-a dat acordul de a fi prelucrate. Transmiterea acestor date nu este obligatorie, dar poate fi indispensabilă pentru realizarea aspectelor sau primirea informațiilor interesate de Client.
     • 7. ELEMENTE DE PROTECȚIE
      • 7.1. Administratorul utilizează măsuri tehnice și organizatorice care asigură protecția Datelor Personale prelucrate, potrivit riscurilor şi categoriilor de date protejate, în special, protejează datelor împotriva accesării lor de către persoanele neautorizate, preluării lor de către persoane neautorizate, prelucrării lor cu încălcarea reglementărilor în vigoare precum şi împotriva modificării, pierderii, deteriorării sau distrugerii acestor date.
      • 7.2. Administratorul pune la dispoziție corespunzător următoarele măsuri tehnice de prevenire a achiziționării și modificării de către persoane neautorizate a Datelor Personale transmise pe cale electronică:
       • a. Asigurarea bazei de date împotriva accesului neautorizat.
       • b. Certificatul SSL pe paginile Magazinului Online unde sunt înscrise datele Clienţilor.
       • c. Criptarea datelor folosite pentru autentificarea Clientului.
       • d. Accesul la Cont doar după introducerea login-ului şi a parolei – date individuale.
     • 8. DISPOZIȚII FINALE
      • 8.1. Magazinul online poate conține link-uri către alte site-uri. Administratorul recomandă ca, după trecerea la o altă pagină, să fie citite şi înţelese normele respectivei politici de confidențialitate. Prezenta politică de confidenţialitate este valabilă doar pentru acțiunile indicate de către Administrator.
      • 8.2. In viitor Administratorul își rezervă dreptul de a modifica Politica – acest fapt se poate întâmpla în special din cauza următoarelor motive importante:
       • a. modificarea legislației în vigoare, în special în ceea ce privește protecția Datelor Personale, legea telecomunicațiilor, serviciilor prestate pe cale electronică și reglementările drepturilor consumatorului, care influențează drepturile și obligațiile noastre sau drepturile și obligațiile Clientului;
       • b. dezvoltarea funcționalității sau a Serviciilor Electronice dictate de dezvoltarea tehnologiei de internet, inclusiv utilizarea/implementarea de noi soluții tehnologice sau tehnice, care influențează domeniul Politicii.
      • 8.3. De fiecare dată, Administratorul va posta în cadrul paginii Magazinului Online și a Aplicației informații cu privire la modificările din Politică. O dată cu fiecare modificare, noua versiune a Politicii va fi afișată cu o nouă dată.
      • 8.4. În cazul unor dubii sau contradicții între Politică și acordurile oferite de Client, indiferent de prevederile Politicii, mereu la baza luării și stabilirii de măsuri de către noi, vor fi acordurile voluntare oferite de Client sau prevederile legale. În același timp, prezentul document are caracter general, exclusiv informativ (nu este contract și nici regulament).

 

[cookie_declaration]

Mai multe despre datele prelucrate de facebook pixel (in cazul in care i-ati acceptat folosirea) gasiti aici