GIULIO - Marca Inreg. la OSIM © 1992-2023

Returnarea Produselor

CUM SE SCHIMBA SAU SE RETURNEAZA PRODUSELE?

Nu trimiteti dumneavoastra coletul. Cititi mai jos care este procedura.

La anumite modele putem face si jumătăți de mărime.

PENTRU SCHIMB VINE CURIERUL SI SCHIMBATI COLETELE

Completati formularul aflat in josul acestei pagini si asteptati sa vina curierul cu perechea solicitata pentru a face schimb

PENTRU RETUR VINE CURIERUL SA RIDICE COLETUL DE LA DUMNEAVOASTRA

Completati formularul aflat in josul acestei pagini si asteptati sa vina curierul sa ridice coletul de la dumneavoastra

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii dumneavoastra, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Zilele calendaristice sunt zilele din calendar. De exemplu intre 1 ianuarie si 14 ianuarie inclusiv sunt 14 zile calendaristice. Daca de exemplu primiti comanda pe data de 1 ianuarie, aveti timp pana cel tarziu 14 ianuarie sa probati in casa pe covor produsul, sa va hotarati si sa ne anuntati daca doriti sa schimbati sau sa returnati produsul.

Pentru a returna orice produs, trebuie sa completati formularul de mai jos.

Produsul se va returna doar daca: este in stare perfecta, in ambalajul (cutia) original.

Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In eventualitatea foarte putin probabila in care produsul pe care l-ati primit este neconform sau prezinta defecte trebuie sa ne anuntati imediat ce ati primit produsul de problema observata.

Doriti schimbarea produsului ?

Schimbarea produsului inseamna:


A. sa primiti la schimb acelasi produs (cu aceeasi denumire pe site) pe alta marime.

sau

B. alt produs (cu alta denumire pe site) pe alta marime.

Daca doriti sa primiti la schimb un alt produs care este mai scump, va vom solicita diferenta de pret.

Daca cereti sa primiti alta marime la acelasi produs pe care il aveti deja iar pretul acestuia s-a schimbat, NU VA VOM SOLICITA DIFERENTA DE BANI (valabil si invers) !

Denumirea pe site a unui produs este numele acelui produs asa cum il vedeti pe site pe una din paginile de categorii sau cand vizualizati direct pagina produsului. Exemple denumiri de produse: Sandale Piele Naturala Isotta, Cizme Piele Naturala Giulia IV, Sandale Piele Naturala Outlet-675,  Pantofi Office Piele Naturala Terza IV, Ghete Piele Naturala Outlet-1400, Pantofi Office Piele Naturala Outlet-1218, Ghete Piele Naturala Xiane III etc. 

Produsele care au denumiri diferite vor avea intotdeauna si adrese de internet diferite. De exemplu produsul „Cizme Piele Naturala Giulia IV” daca este publicat pe site il gasiti la adresa „https://giulio.ro/produs/cizme-piele-naturala-giulia-iv/”  iar produsul „Sandale Piele Naturala Outlet-675” daca este publicat pe site il gasiti la adresa „https://giulio.ro/produs/sandale-piele-naturala-outlet-675/”.

Inainte de a plasa o solicitare de inlocuire a produsului, va rugam verificati daca pe site este sau nu disponibil modelul si marimea dorita. Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa va aduca la schimb gratuit noua pereche solicitata.

Asiguram primul schimb de produs/marime gratuit. Daca aveti nevoie si de alte schimburi de produs / marime dupa primul schimb, acestea se vor taxa cu 30 lei TVA inclus.

Va rugam sa aveti cutia deja intr-o punga sigilata, curierul urmand doar sa lipeasca o nota de transport pe aceasta.

Dureaza aproximativ 2-3 zile lucratoare sa primiti schimbul.

Doriti sa returnati un produs si sa primiti contravaloarea lui in contul dumneavoastra bancar?

Dupa ce primim solicitarea dumneavoastra (folosind formularul de mai jos) vom trimite curierul sa ridice coletul pe care il aveti de la noi. In acest caz vom plati noi transportul si indata ce primim coletul vom trimite bancii cerere de returnare a contravalori produsului in contul pe care ni l-ati furnizat in formularul de retur (aflat un pic mai jos in aceasta pagina)

Returnarea banilor poate dura pana in 5 zile lucratoare din ziua in care primim noi coletul pe care il returnati. Acest termen se poate uneori prelungi cu cateva zile din cauza bancilor la care aveti cont.

In situatia in care comanda dumneavoastra avea valoare totala sub 300 lei, site-ul nostru v-ar fi adaugat automat o taxa de livrare de 16 lei. Exemplu: daca ati comandat un produs ce costa 299 lei, vi se adauga o taxa de livrare de 16 lei. Daca v-ati hotarat sa returnati acel produs, trimitem pe cheltuiala noastra un curier sa ridice coletul de la dumneavoastra si va returnam in contul furnizat de dumneavoastra contravaloarea produsului (in cazul exemplului de mai sus 299 lei). Nu putem returna cei 16 lei pentru taxa de transport deoarece acei bani s-au platit firmei de curierat care v-a livrat coletul.

Prin completarea formularului de retur de mai jos, confirmati faptul ca ati citit, ati inteles si veti respecta procedura de returnare a produselor. Orice alta metoda de returnare a produselor diferita fata de cea pe care am descris-o mai sus este automat refuzata de noi ( de exemplu trimiterea coletelor catre noi cu ramburs). Multumim.

 


FORMULAR SCHIMBARE PRODUS


 

 

 


FORMULAR RETUR PENTRU BANI

Exemplu: RO32BTRL1111222233334444