GIULIO - Marca Inreg. la OSIM © 1992-2023

Urmarire Comanda

Afla in ce stadiu se afla comanda ta

Pentru a urmări comanda, te rog să introduci ID-ul comenzii în caseta de mai jos și apoi să apeși pe butonul „Urmărește”. ID-ul comenzii îl găsești pe chitanță și în emailul de confirmare pe care l-ai primit.

Toate comenzile se livreaza in aproximativ 6 zile lucratoare de la plasarea comenzilor. Va rugam frumos sa ne anuntati daca doriti expedierea produselor mai repede !

Transportul costa 16 lei pentru orice localitate din Romania iar daca valoarea comenzii este mai mare sau egala cu 300 lei, transportul este gratuit.

In cazul in care nu mai doriti sa primiti comanda dumneavoastra va rugam frumos sa ne anuntati inainte ca aceasta sa fie expediata deoarece ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi cu plata la livrare persoanelor care au plasat comenzi si au refuzat primirea coletelor fara a anula comanda inainte ca aceasta sa fie expediata.

Pentru noi este foarte important sa fiti multumit de produsele noastre. Echipa noastra de suport clienti va sta la dispozitie cu mare drag pentru a va ajuta in rezolvarea tuturor posibilelor probleme ce tin produsele noastre si de livrarea lor drept urmare ne rezervam dreptul de a refuza si anula imediat comenzi online de la persoane care au adus jigniri, au manifestat un limbaj vulgar sau agresiv.

Daca marimea nu va vine bine puteti solicita schimbarea gratuita a produsului. De asemenea daca nu sunteti multumit de produs, returul lui este si el gratuit. Click aici pentru mai multe informatii.