Ghete Dama

Ghete dama piele naturala fabricate in Romania din 1992.

Toate comenzile online beneficiaza de schimbarea gratuita a marimii sau de returnare.
Orice produs in cazul in care nu va vine bine sau pur si simplu nu sunteti multumita se poate returna.
Ghete dama piele naturala produse in Romania
GIULIO concepe si fabrica incaltaminte folosind piele naturala inca din 1992 iar ghetele sunt fabricate la standarde italiene. Cizmari nostri sunt romani, ce au o vasta experienta in traditia confectionarii de incaltaminte inca de dinainte de 1990. Acestia s-au format in Bucuresti unde se producea incaltaminte de export pentru marile branduri mondiale.

Materia prima din care sunt confectionati ghetele din piele naturala si cea mai mare parte a componentelor acestora sunt importate direct din pielariile si fabricile italiene de traditie unde calitatea si durabilitatea sunt prioritare.

De asemenea pe aceasta pagina puteti gasi si botine piele naturala. Interiorul la cizme dama piele este complet imblanit asigurand caldura picioarelor. Va recomandam sa le ajustati din siret inainte de a la incalta. Dupa ce le ajustati din siret trebuie doar sa folositi fermoarul.

Produsele GIULIO respecta absolut toate standardele si tehnicile italienesti de fabricare, fiind intotdeauna verificate cu mare atentie de echipa de control al calitatii inainte de a fi livrate clientilor care au comandat online.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.