Sandale Dama

Sandale dama calitate premium mărimi 33 – 41 din piele naturală fabricate în România din 1992. Comandă acum și beneficiezi de schimb / retur gratuit !

Serile calde de vara dupa birou sunt mai frumoase, elegante si placute cu Sandalele marca Giulio.

Toate comenzile online beneficiaza de schimbarea marimi sau returnare gratuita.
Orice produs din orice motiv se poate returna conform termenilor de returnare a produselor.

Sandale dama din piele naturala fabricate in Romania
GIULIO concepe si fabrica incaltaminte folosind piele naturala inca din 1992. Ele sunt fabricate la standarde italiene fapt care ofera garantia calitatii si elegantei pentru tine.

Colegii nostri sunt cizmari romani, ce au o vasta experienta in traditia confectionarii sandalelor inca de dinainte de 1990. Formarea lor s-a facut in fabricile din Bucuresti care produceau incaltaminte de export pentru marile branduri mondiale.

Materia prima din care confectionam sandale si cea mai mare parte a componentelor acestora sunt importate direct de la fabrici italiene unde calitatea, durabilitatea, stilul, excelenta si  sunt prioritare.

Produsele GIULIO respecta absolut toate standardele si tehnicile italienesti de fabricare, fiind intotdeauna verificate cu mare atentie de echipa de control al calitatii inainte de a fi livrate clientilor care au comandat online. Astfel ai garantia calitatii, siguranta si linistea ca sandalele tale sunt la cel mai inalt nivel.

Alege sa porti doar sandale dama de calitate din piele naturala si te vei bucura de confort dar si eleganta in momentele importante din viata ta. Avem pentru tine peste 200 modele din care sa alegi pe diferite culori, tipuri si inaltimi de toc.

Show Filters

Afișez toate cele 44 de rezultate

Afișez toate cele 44 de rezultate